Pages

Sunday, 5 February 2012

SEGMEN SALAM PERKENALAN


Sempena dengan hari yang mulia ni,marilah kita berkenalan sesama blogger sekalian. Sebenarnya,miera pon 'new' x berapa NEW  lg ni..x reti la,bab2 update setting2 semua ni.. Kalau nk suh wat entry post je tau, tu pon entry pasal 'bisnes'.

jom follow my aktiviti, n jom SUPPORT gak Miss Banu ni punya SEGMEN..mcm mn miera tau, miera tgk pd slh satu fren list ada wat segmen miss banu,so miera kata,pe salah kalo join gak ni.

"kata nak jadi blogger tegar"
tapi suh komen,follow n semua2 tu malas,mcm mn nih.any advise utk miera tingkatkan traffic n pengikut2 setia..

6 comments:

  1. thankz yea sbb sudi join my 1st segmen..slm perkenalan =)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan juga..thanks,sbb suudi jengah ke sini..

    ReplyDelete
  3. Dr segmen yang sama, done follow you. Jemput follow saya ye?

    http://talkdramalove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen yg sama:)

    jemput singgah ke blog nana ye...hehe

    ReplyDelete
  5. Salam ukhwah..dr segmen yg sma..dh follow sni..jmput follow sy..
    http://penaciknasiha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hanan sukee blog cun nii ;) follow lah balek kalo sudi :D

    ReplyDelete

Ping Busuk

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to mamakhalisshoppe Design with love by CikBulat