Pages

Saturday, 9 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Malam sabtu yang hening ni....sj jenjalan tgk blog ENCIK SUAMI..terjumpa la satu segmen yang amat menarik perhatian miera la kan..memandangkan follower blog miera skrg 20 je..so,elok bebenar la miera join segmen macam nih..Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500..  Yang mana Miss z muncul lagi dengan segmen yang baru :)..Kali ini miss z nak cari blogger yang mempunyai follower bawah 500 orang [semasa korang nampak segmen ini]. Lebih tak di terima walaupun 500. Yang tak dapat join, miss z dh inform awal-awal, korang blogwalkinglah kat blog peserta yang join ^^







Syarat-syarat :- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik]
- Letak header miss z dan linkkan ke entri ini
- Buat entri bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500
- Nyatakan bilangan follower anda
- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang
- tag kalau nak tak tapi pastikan diorang tahu :)
- hantar link entri anda ke ruangan komen
Link entri BUKAN link BLOG
hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain
- Tamat segmen : 12 JUN 2012, Jam 10 pagi

 

12 comments:

  1. wah!!! cantik blog... makasi sudi join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi jengah ke sini.. :)..design ni pon hasil nukilan dari cik bulat..

      Delete
  2. dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)


    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  3. salam,
    singgah sini jap dari segment yang sama.
    done follow awak
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com

    thank..

    ReplyDelete
  4. done follow u. hope can follow me back. tq
    http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  5. dtg segmen yg sama + follow
    http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. hai assalam..ai fr segmen yg same...sowi lmbt jenguk2..
    done follow u..hope u follow me back ;)

    http://izaminallah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete

Ping Busuk

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to mamakhalisshoppe Design with love by CikBulat