Pages

Tuesday, 31 March 2015

Plan Pemasaran/Menjadi Ahli NUBEAUTY - SMARTDRINK


Salam semua.Ramai tanya saya macam mana nak jadi ahli,pengedar?macam mana dengan bonus?Bila buat bisnes tea ni, dimana untungnya?Jadi,saya buat 1 entry khas buat kawan kawan dan pembaca yang ingin berbisnes dan tahu tentang Bisnes SMARTDRINK NUBEAUTY ni.


BAGAIMANA NAK JADI AHLI?

Mudah sahaja,beli NUBEAUTY - SMARTDRINK pada harga RM 315.00 dah dapat jadi ahli.Syaratnya hanya bagi NAMA PENUH, ALAMAT, NO IC, NO TEL kepada saya untuk terus isi borang pendaftaran.
BAGAIMANA NAK JADI PENGEDAR?

Dengan jadi ahli,anda dah boleh jadi pengedar. Buat yang kekurangan modal,boleh bagitahu saya yang anda berminat untuk buat dropship.Dropship disini bukan bermaksud promote barang,ada customer berminat dan anda dapat komisyen sahaja. BUKAN!!,sebenarnya saya ingin memberi peluang untuk anda merasai permulaan bisnes dengan cara promote produk,ada customer berminat,berikan detail NAMA PENUH,ALAMAT,IC,NO TEL customer,dan anda boleh jual dengan harga sekotak NUBEAUTY contohnya RM 79.00. RM 16.00 tu anda dapat dan bayar kepada saya RM63.00 (tambah postage dari customer RM6) sebab anda dah beli dengan harga ahli.

Seterusnya anda juga dapat bonus belian anda.Lagi tinggi jualan,lagi tinggi bonus dan untung retail.Tetapi percaya la bila bisnes anda meningkat,anda akan terasa mahu keluarkan modal untuk beli banyak terus.


BERAPA MODAL?

Jika ingin keluarkan modal,saya cadangkan keluar modal sebanyak RM6300.00 atau RM3150.00 mininum,JIKA ANDA MEMPUNYAI MODAL RM3150.00, ANDA LAYAK DI GELAR MOBILE STOKIS.

No comments:

Post a Comment

Ping Busuk

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to mamakhalisshoppe Design with love by CikBulat